Каталог товарів

Використання замшу на дайвінгу в пошитті виробів

Каталог
Ця стаття була оновлена 31 Березня 2022, Чт

Купити Замшеву тканину на дайвінгу в Україні

Замша на дайвінгу представляє собою щільний трикотаж, який виробляється шляхом з'єднання тканинної підкладки і замшевого покриття. Завдяки дайвінговой основі, замша стає більш еластичною і менш вибагливою в догляді. В цьому розділі каталогу представлені різні види замші на дайвінг приємних кольорів за вигідною ціною від 0,5 м

На відміну від натуральної замші цей вид тканіменее примхливий, міцний і водостійкий. Завдяки цим якостям дайвінговую замшу часто використовують навіть для оббивки меблів і створення різного взуття. М'яка і приємна на дотик, активно використовується для пошиття жіночого та чоловічого одягу: від суконь до курток. Також замш дайвінг добре драпірується, тому з нього виходять просто шикарні сумочки, клатчі, чохли та інші аксесуари. Оцінити якість і всю красу цього матеріалу в нашому магазині допоможуть фото, опис до кожного товару.

Замшева тканина на дайвінгу вимагає такого ж уважного догляду, як і натуральна. Особливо слід звернути увагу, що цей вид замші не терпить високих температур, тому прання слід проводити тільки у воді температурою - 25-30 градусів, не викручувати, а промокнути рушником, сушити природним шляхом, намагатися не гладити (при необхідності - не дуже гарячою праскою через тканину з внутрішньої сторони). Також вироби можна чистити за допомогою губки в такому ж мильному розчині, як вказано вище. Після висихання ворс направити щіткою в потрібну сторону.

Якщо Вас зацікавила замша на дайвінг, її можна купити недорого в нашому магазині в роздріб (від 0,3 метра). Ми завжди допоможемо опрделіться з вибором, або по телефону або в наших групах в соцмережах.Організуем швидку доставку в усі міста України. Не пропустіть можливість придбати тканини вигідно і без зайвого клопоту!

 

( 146 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

  • ширина 1,5м
  • плотность 340г/м2
  • состав 100% п/э
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я призвище отримувача*
Email
Введіть коментар*
Професійна консультація в підборі тканин
Професійна консультація в підборі тканин
Швидка відправка замовлень Новою поштою або Укрпоштою
Швидка відправка замовлень Новою поштою або Укрпоштою
Гарантія якості кожного відрізу, всі посилки страхуються на повну вартість.
Гарантія якості кожного відрізу, всі посилки страхуються на повну вартість.
Доставка роздрібних замовлень вартістю от 3000 грн. За наш рахунок!
Доставка роздрібних замовлень вартістю от 3000 грн. За наш рахунок!